Tuesday, December 4, 2007

ΚΑΜ ΝΤΑΟΥΝ ΑΚΙΣ ΣΗ ΔΕ ΓΟΥΟΡΚ ΟΒ ΜΑΝ

Αγαπημένε μου θεέ, τρικάργιολε Akis.

Γιατί με άφησες μόνο στον εφιαλτικό τούτο τόπο. Έχω πάθει στερητικό σύνδρομο, αφού στερούμαι την καύλα σου εδώ και πάρα πολλύ καιρό, ενώ οι ψεύτικοι, οι απατεώνες και ξενέρωτοι ειδωλολάτρες αυξάνονται και πληθύνονται σε αυτό το κωλομέρος. Επίσης, δυστυχώς, τα πιπινάκια καλύφτηκαν μεν, αλλά συνεχίζουν να με κολάζουν αγρίως.

Akis μ’ακούς; Έχω μείνει με την πούτσα στο αριστερό και τα σουβεράκια στο δεξί, και επιζητώ τη θεία σου φώτηση, αλλίως θα ζητήσω από τον Εξωθεσμικό, το Ροζ Τέρας και τον Berghoff να έρθουν εδώ και να με πούνε καριόλη, μπας και γίνει καμιά καλτ κατάσταση και δεν την παλέψουνε οι κακογαμημένες γριέτζες και οι ξεμωραμένοι ντεμέκ πουτανόγεροι που μανιοωδώς ασελγούν πάνω στο όνομα σου και μου έχουν προκαλέσει απίστευτη ελεφαντίαση στα αρχίδια και συρίκνωση στο γκρόβερ.

Akis έλα σώσε με από αυτό το μέρος, και θα σου κάνω δώρο μια εφ’ όρου ζωής αέναη πρόσβαση σερ σπασουάρ, τη μηχανή του Δώκτορος Frank-N-Furter απο την Transylvania του πλανήτη Trans-Sexual, μία τρίχα από το φαλλ-ακρό της κε-ΦΑΛΛής του Κώστα Τσάκωνα, λίγη γυαλάδα από τη ΦΑΛΛ-άκρα του Γκουσγκούνη, ένα κομμά τι από το μουστάκι του Μπόκολη και ένα χαϊκού γραμμένο από τον Σκλβαο τον σιωπηρό (προσυπογραμμένο)....


Αντίο για τώρα......τα λέμε όταν δεήσεις; Να εμφανιστείς να με ξεκαυλώσεις

3 comments:

nikisot said...

omg anakalypsa to blog sou!~!!!

nikisot said...

:)gia kalo to eipa

zappa said...

hey there....ama 8es perna mia bolta kai apo to allo.....